Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Cursa "Ponle Freno" per a la recerca i la prevenció dels accidents de trànsit | Institut Guttmann

Cursa "Ponle Freno" per a la recerca i la prevenció dels accidents de trànsit

Contacte comunicació
Departament de Comunicació de l'Institut Guttmann:
Tel. 934 977 700 ext. 2280/3280

Amb el lema “No te pares, hoy correr salva vidas” l’Alcalde de Badalona i el periodista esportiu Manu Sánchez van donar el tret de sortida de la primera cursa Ponle Freno de l’any 2019 que per primera vegada es celebrava a una ciutat de Catalunya. La cursa és organitzada des de fa més de 20 anys pel Grup Atresmedia i té com a objectiu la prevenció dels accidents de trànsit i la seguretat viària.

La popular cursa, celebrada enguany a Badalona, ha dedicat en aquesta ocasió la recaptació integra de la carrera a l’Institut Guttmann per projectes de suport a les víctimes d’accidents de trànsit, que tal i com va explicar el director de l'hospital, el Dr. Josep M Ramírez seran “programes terapèutics clínics que permetin millorar les funcions cognitives relacionades amb la seguretat vial i la conducció per reduir el seu risc de sinistralitat i al qual se sotmetran entre 100 i 200 voluntaris”.

La cursa va ser un èxit amb gairebé 3.000 corredors i es va poder realitzar en 2 recorreguts de 5 i 10km, també en modalitat de handbike i amb diferents curses infantils.

Un equip de Sports&Life Guttmann Club es va apuntar a córrer la cursa en la que a més de gaudir de valent alguns d’ells fins i tot van fer podi.

Donem les gràcies a la organització de la cursa Ponle Freno, així com a tots els participants i corredors!